Setmanari d'informació local - 138 anys

Usar només doblers en efectiu pot ser molt bo per a les teves finances

16397

Actualment la majoria de la gent té targetes de crèdit i ja no usa tants doblers en efectiu com abans. Aquesta cosa pot fer molt de mal a les nostres finances, donat que solem gastar més doblers quan usem targetes o quan fem compres en línia. És veritat que si ens quedem sense doblers, sempre podem sol·licitar uns crèdits ràpids amb asnef, però abans d'això anem a veure les raons per les quals usar només doblers en efectiu té efectes positius per a les teves finances.

El pressupost de només efectiu pot ajudar a accelerar el pagament del deute

Un pressupost de només efectiu és fantàstic per a les persones que tenen deutes de targetes de crèdit. Si sembla que no pots deixar de lliscar la teva targeta, aferrar-te a l'efectiu pot ajudar-te a crear millors hàbits de despesa. A més, pots usar els bons hàbits de despesa que desenvolupes per pagar el teu deute més ràpid. Complir amb el teu pressupost de forma regular i obtenir el control de les teves despeses pot significar ‘trobar’ doblers extres, la qual cosa significa poder pagar el deute més ràpid.

Calcula les teves prioritats 

Després d'usar un pressupost de només efectiu durant alguns mesos, és probable que reconeguis els teus punts febles respecte a les despeses. Per exemple, pots adonar-te que estàs temptat a gastar més en roba i no tens problemes per complir amb el teu pressupost de benzina. O pots adonar-te que utilitzes fins al darrer euro del teu pressupost per sortir a sopar perquè no pots resistir-te a les parades de menjar ràpid.

En circumstàncies normals, és possible que no t'ho pensis dues vegades sobre aquestes filtracions pressupostàries. És només un altre mes en el qual acabes gastant més del que creies, veritat? Però amb un pressupost només d'efectiu, pots pensar més profundament sobre per què sents la necessitat de gastar més a certes àrees. Comprar o menjar fora són tan importants per a tu? Més importants que els teus altres objectius?

Portar una mica de doblers en efectiu pot ajudar-te

Un petit benefici per portar efectiu és que resulta útil en certes situacions. Aquells que mai porten efectiu poden trobar-se amb aquests problemes:

  1. Necessites gastar una quantitat mínima de doblers per usar una targeta de crèdit en alguns llocs (generalment establiments de menjar).
  2. En alguns casos, hi ha una prima per usar el plàstic (els venedors poden cobrar una tarifa addicional pel procés).
  3. És possible que no puguis oferir una propina (alguns llocs només accepten propines en efectiu).
  4. Has de trobar un caixer automàtic a la teva xarxa. En cas contrari, enfrontes una tarifa per retirar doblers.

Si bé aquests problemes poden semblar petits, aquestes instàncies poden sumar-se. Sempre és bo portar una mica de doblers en efectiu per evitar acabar en aquestes situacions. Si necessites doblers de manera urgent, i no tens ni en la teva targeta, llavors pots sol·licitar uns minicrèdits ràpids i resoldre els teus problemes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.