Setmanari d'informació local - 138 anys

El Túnel de Sóller ja és gratuït

16573

L'empresa concessionària del Túnel de Sóller ha aixecat aquest horabaixa les barreres de la infraestructura i ja no cobra peatge, un canvi que estava previst per a aquesta nit a partir de les 00.00 hores amb la materialització del rescat per part del Consell. Segons han informat fonts del Consell, s'ha tractat d'una decisió pròpia de la concessionària, que no ha informat d'això a la institució insular.

En aquests moments, els vehicles que travessin el túnel ja no han de pagar els 5,10 euros per trajecte que valia el peatge. Amb tot, des del Consell han matisat que el rescat no es fa efectiu fins a les 00.00 i que si l'empresa volgués baixar les barreres i tornar a cobrar abans d'aquesta hora podria fer-ho.

Malgrat que la gratuïtat del túnel s'hagi avançat, continua convocat per les 23.30 hores l'acte simbòlic al qual assistiran la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el president del Consell, Miquel Ensenyat, al costat d'altres autoritats, amb motiu de l'entrada en vigor del rescat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.