Setmanari d'informació local - 138 anys

#31D: Clam massiu per la democràcia, la sobirania i el futur de Mallorca

16641
Imatge de la manifestació al Passeig del Born de Palma. | G.B./dBalears

Clam multitudinari. Milers i milers de persones recorren en aquests moments els carrers de Palma en motiu de la tradicional manifestació reivindicativa de la Diada de Mallorca.

La marxa, molt festiva i acolorida, ha estat organitzada pel Bloc d'Unitat Popular (BUP), sota el lema 'A Mallorca decidim: Independència, Països Catalans', al costat de la plataforma 31-D.

El recorregut s'ha iniciat a les 18.30 hores en el Passeig del Born. Tot i el fred, persones vingudes d'arreu de l'illa i de la resta dels Països Catalans gaudeixen de valent reivindicant el Dret a Decidir de Mallorca i les Balears. Des de l'inici de la marxa s'han sentit proclames demanant la llibertat dels presos polítics catalans.

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril; el conseller electe en el Consell de Mallorca i membre de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia; i el portaveu de la Plataforma i president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, entre altres, encapçalen una manifestació plena de banderes, pancartes i lemes defensant la sobirania de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.