Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets prepara la participació de les Balears a Fitur

16671

La consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha explicat aquest dimarts que treballa amb el seu equip per tancar la participació de les Balears a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) i acabar de tancar l'agenda de treball del Govern en l'esdeveniment.

En resposta a una qüestió dels mitjans durant una roda de premsa, la consellera ha explicat que realitzaran el «treball habitual» a la fira amb contactes institucionals i amb el món empresarial.

Busquets ha destacat que aquest any viatjarà a la fira un equip renovat, en al·lusió als canvis en la direcció de l'Agència de Turisme de les Balears (ATB), la Direcció General de Turisme i el seu propi càrrec de consellera.

La consellera ha assegurat que són un equip amb «ganes de treballar» i ha assenyalat que abans de la fira també mantendran altres contactes amb el món empresarial, sindicats i altres sectors socials.

Paral·lelament, demanada pels «reptes» de la Conselleria per a aquest 2018, Busquets ha manifestat la seva intenció de donar continuïtat a les polítiques que s'han dut a terme perquè «avalen la bona gestió dins del Turisme, la Innovació i la Investigació».

La consellera ha destacat que es desenvoluparan projectes finançats amb l'impost de turisme sostenible, amb el qual preveuen recaptar 120 milions d'euros per la pujada de les tarifes, la zonificació del lloguer turístic i els projectes d'innovació amb fons europeus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.