Setmanari d'informació local - 138 anys

El llibre 'Mallorca a la cuina' ha estat guardonat amb un premi internacional

16715

El llibre de cuina 'Mallorca a la cuina', editat per Souvenir Edicions, ha rebut el premi Gourmand a la categoria de llibre de cuina traduït dels Gourmand World Cookbook Award 2018. La traducció, titulada 'Mallorca in der küche', va comptar amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la línia de subvencions per a traduccions del Institut d'Estudis Baleàrics.

El text és de Margalida Castells i les il·lustracions de Mar Oliver, ambdues mallorquines. Souvenir Edicions és una editorial mallorquina que té entre els seus objectius donar a conèixer els valors patrimonials de l'illa (entre ells, la gastronomia) entre residents i turistes.

Ara, el llibre competeix amb altres llibres de cuina traduïts de tot el món per obtenir el premi 'Best in the world' de millor llibre de cuina traduït del món. El guanyador final se sabrà el dia 26 de maig de 2018 durant la cerimònia que se celebrarà a Yantai (Xina).

A partir d'ara 'Mallorca in der Küche', igual que tots els llibres participants en aquesta edició, passarà a formar part de l'exposició permanent del Center for Gourmand Books, un centre expositiu dedicat a la gastronomia que s'obrirà el febrer vinent a Angers (França). A més, també està previst que tots els llibres participants al concurs s'exposin tant a Yantai, durant els dies de celebració dels premis 'Best in the world' de Gourmand International, com en la Fira del Llibre de Frankfurt del 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.