Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Reis d'Orient arriben a Palma carregats d'il·lusió i fantasia

16803

El centre de Palma ha acollit aquest divendres horabaixa la Cavalcada dels Reis d'Orient, inspirada en el món de la fantasia, que ha comptat amb 13 carrosses, 16 comparses i tres festejos reals que han repartit més de cinc tones de caramels. Els Reis han arribat aproximadament a les 18.00 hores en el Moll Vell, a bord del vaixell Rafael Verdera.

L'itinerari ha estat el mateix respecte a la Cavalcada de l'any passat: ha recorregut l'avinguda d'Antoni Maura, plaça de la Reina, Passeig del Born, Plaça Joan Carles I, carrer Unió, La Rambla, carrer Bisbe Campins, carrer Rubén Darío, Passeig Mallorca, avinguda de Jaume III i, finalment, la salutació de Les seves Majestats des de la balconada del Casal Solleric.

Música en directe
Enguany ha destacat la música en directe, a més del circ i el teatre. Durant la Cavalcada la gent ha gaudit de Madò Figa de Moro (Nadia), vestida de cactus damunt una carrossa; un conjunt de dones que han tocat instruments de corda vestides de papallones; un conjunt de professors del Conservatori que han tocat instruments de vent sobre la carrossa de les abelles; i un grup que ha cantat a capella per fer ballar les fades.

Fotografia: Isabel Alomar.

Fotografia: Isabel Alomar.

Fotografia: Isabel Alomar.

Fotografia: Isabel Alomar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.