Setmanari d'informació local - 138 anys

Centenars de persones clouen el Nadal a la festa aquàtica de Son Moix

16837
Prop d'un miler de persones ha participat en la festa aquàtica de Son Moix. | IME/Ajuntament de Palma

La piscina del Palau Municipal d'Esports Son Moix ha acollit aquest diumenge la segona festa aquàtica, que recull el programa d'activitats de Nadal de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), i que ha comptat amb la participació d'unes 1000 persones entre les 10.30 i les 13.30 hores.

Per tercer any consecutiu l'IME ha obert les portes de Son Moix a la ciutadania i ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines de la instal·lació. «Des dels més petits als més grans han gaudit d'aquesta festa, oberta a tothom, i que tanca el programa de Nadal» ha explicat l'Ajuntament de Palma.

Mòduls inflables i activitats 

S'ha instal·lat una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles a la piscina profunda i un pont d'equilibri, jocs aquàtics i un cub de punteria a la piscina d'aprenentatge, on els més petits han pogut gaudir de les diferents propostes amb els seus pares. Els carrers transversals de la zona de salts s'han mantingut per als abonats.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha comptat amb un total de 6 professionals, i ha reforçat l'organització amb 12 monitors i 1 coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.