Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco es reintegra a Pimem per aconseguir «un gran front comú del petit comerç»

16845

Pimeco tornarà a formar part de Pimem sis anys després de la seva accidentada sortida. Els presidents de les dues entitats, Bernat Coll i Jordi Mora, han escenificat aquest dilluns l'acord de reingrés de l'associació del petit comerç de Mallorca en un acte que ha comptat amb la participació del conseller de Comerç, Iago Negueruela.

Jordi Mora, qui ha qualificat com a «històric el dia per a l'associacionisme i el comerç de les Illes i per als agents socials», ha indicat que l'adhesió ja ha estat acceptada pel comitè executiu i que ara es ratificarà en junta directiva i per la assemblea de socis.

L'acord entre les dues entitats implica que l'associació Pimem Comerç, creada després que Pimeco sortís el 2012 de Pimem, desapareixerà com a marca. De fet els seus socis, prop de 400 establiments, podran participar en les pròximes eleccions que celebrarà Pimeco el 31 de gener.

En aquest sentit, Bernat Coll ha anunciat que no es presentarà a la reelecció per decisió personal i perquè entén que ha arribat l'hora que vengui «gent nova que treballi amb aires nous».

Coll assegura que tornar a Pimem «és tornar a casa i que és el nostre lloc natural. En aquesta aliança vàrem guanyar tots cap al futur. Amb aquesta adhesió més de 3.000 empresaris de comerç petits estaran representats directament o indirectament».

Coll ha explicat que Pimem i Pimeco «aniran de la mà en la defensa de l'equilibri territorial i comercial per fer més forts els petits empresaris que encara avui dia som els que més patim, els mes febles davant els grans operadors».

Pimem culmina amb aquesta adhesió després d'un any en què han entrat a la patronal associacions com la de perruqueries canines, Aptur, Cecap formació. Associació hostels, Asema de tallers mecànics, i avui Pimeco.

També ha anunciat que el pròxim 6 de febrer es recuperarà la Nit de la Pimem després de 9 anys sense celebrar-se i que tendrà lloc al Palau de Congressos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.