Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Calvià carrega contra l'OCB: «No és una entitat modèlica que mereixi les atencions de l'Ajuntament»

16947

El PP de Calvià ha sol·licitat a l'equip de govern del PSIB els expedients que justifiquin la col·laboració de l'Ajuntament de Calvià amb l'Obra Cultural Balear. Aquest partit qualifica de «preocupant i injustificat el protagonisme que ha donat el PSOE» a l'entitat cultural al municipi.

Així, des del Partit Popular han criticat que aquesta col·laboració «ha permès que l'OCB, tengui la possibilitat de realitzar les seves activitats en un solar de titularitat municipal, o que el consistori calvianer s'hagi fet càrrec d'alguns desplaçaments en bus per als socis de l'entitat».

Segons el PP de Calvià «resulta encara més xocant, la participació en la gestió de Sa Societat, a través de l'organisme desconcentrat creat a aquest efecte o inclús ser nomenats membres de la comissió que es va crear a petició del PP per a la promoció de la cultura i tradició mallorquina, gràcies a un decret de l'alcalde socialista, Rodríguez Badal».

Segons ha indicat el PP en un comunicat, «la preocupació sorgeix després que l'associació catalanista premiàs els responsables de les entitats sobiranistes catalanes Òmniun Cultural i l'ANC, ambdós empresonats i acusats de diferents delictes entre ells el de sedició».

Des del PP de Calvià han criticat que l'OCB, a dia d'avui, «no és una entitat modèlica que mereixi les atencions que el PSOE, els està brindant des del consistori».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.