Setmanari d'informació local - 138 anys

Els primers concerts de Sant Sebastià arriben aquest diumenge a les barriades

Actuaran grups com a Pistola, No Room i Posidònia, entre altres

17073
Imatge dels horaris dels concerts a les barriades de Palma. | Ajuntament de Palma

Els tres primers concerts de les festes de Sant Sebastià arribaran aquest diumenge a partir de les 19.00 hores a tres barris de Palma, concretament a la plaça Santa Pagesa, al parc de Son Dameto i al parc Krekovic.

Segons han explicat des de Cort, aquestes actuacions, com altres activitats, formen part del programa de festes del patró de Palma i són una aposta «per a la integració dels barris de Ciutat i, així, expandir les iniciatives més enllà del centre i del dia de la revetlla, que se celebrarà el 19 de gener».

D'aquesta manera, a Santa Pagesa actuarà a les 19.00 hores el grup Pistola, seguit de No Room, que pujaran a l'escenari a les 20.30 hores. També a les 19.00 hores començarà a Son Dameto el concert d'Havaneres de Sotavent i, a les 20.30 hores, el grup Posidònia. Quant al parc Krekovic, a les mateixes hores actuaran Tabú i la Puta Opepé.

Cal recordar que tota la informació està disponible a la web santsebastia2018.com i en l'aplicació per a mòbils Android que ha creat l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.