Setmanari d'informació local - 138 anys

Guillem Jordà, nou batle de Maria

17077
Guillem Jordà, nou batle de Maria de la Salut, al costat d'altres membres de MÉS per Mallorca. | MÉS per Mallorca

L'acte de presa de possessió del nou batle de Maria de la Salut ha tengut lloc aquest dissabte al Casal de la Cultura del municipi. Guillem Jordà (MÉS per Mallorca) ha dedicat unes paraules per destacar el canvi significatiu que està vivint el municipi d'ençà que hi ha al capdavant del govern municipal el pacte format per PSIB, El Pi i MÉS per Mallorca.

Un canvi que continuarà fins a final de legislatura, tal com ha assenyalat el nou batle. «Aquest canvi ha estat molt ben rebut per tot el poble, ja que s'ha implicat activament en les activitats culturals i en les propostes de participació ciutadana que s'han posat en marxa», ha assenyalat Jordà.

"La gent s'ha implicat participant activament. Un exemple és que s'han decidit quines obres s'havien de realitzar per votació popular. Unes obres que continuaran enguany. Cal destacar també que a través de les xarxes socials, hi ha informació directa i actualitzada per la majoria del poble", assegura el nou batle de Maria.

A la presa de possessió han assistit membres de MÉS per Mallorca, com els coordinadors de la formació ecosobiranista, David Abril i Bel Busquets, els diputats Josep Ferrà i Joana Aina Campomar, el conseller de Medi Ambient Vicenç Vidal, el president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, el batle d'Alaró Guillem Balboa, la batlessa d'Esporles Maria Ramon i el batle de Montuïri Joan Verger entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.