Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença el 'II Campionat Mundial d'Ensaïmades'

17137

La distribuïdora alimentària mallorquina ‘Hijos de Ramón Oliver’ ha començat el 'II Campionat Mundial d'Ensaïmades', que se celebrarà el proper 1 de març amb motiu de la celebració del Dia de les Balears.

En aquesta final una desena d'ensaïmades elaborades per diferents forns seran tastades en públic per un jurat d'experts que serà l'encarregat d'escollir la millor ensaïmada del món en 2018. El concurs compta amb el patrocini de les empreses ‘L’Hirondelle’, ‘Azucarera’, ‘Mantecas Martínez’ i ‘Hijos de Moretó’, així com amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, el Consell Regulador I.G.P. Ensaïmada de Mallorca i la Fundació Asima.

Al certamen, que constarà d'una fase de selecció prèvia i el tast final, hi concorreran tots els forns que enviïn la seva sol·licitud d'inscripció a comunicacion@hroliver.es fins al 9 de febrer o fins que s'aconsegueixi un màxim de 50 inscrits. La participació en el concurs no suposa cap despesa d'inscripció i tots els concursants optaran a tres grans premis: 250kg de farina per al tercer classificat, 500kg per al segon classificat i 1.000kg per al guanyador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.