Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba l’obra teatral 'Llonguets', sis escenes amb les festes de Sant Sebastià com a temàtica

17155

La plaça Major acollirà aquest dijous, 18 de gener, a les 20 hores l’obra de teatre Llonguets, a càrrec de la companyia Myotragus Teatre. Aquesta obra, que tindrà una durada aproximada de 90 minuts, s’ha escrit i elaborat especialment per a les festes de Sant Sebastià 2018. Llonguets té les festes de Sant Sebastià i la ciutat de Palma com a tema principal i, entre escena i escena, es realitzen espectacles de dansa, circ i música en directe.

L’espectacle, adreçat a tots els públics, combina sis escenes curtes de teatre breu, tres de circ i dos de dansa amb un total de cinc actors, dos músics, dos artistes de circ i dos artistes de dansa. A la part tècnica hi faran feina dos tècnics, un regidor i un director. En total Llonguets aglutina a 14 artistes donant forma a l’espectacle.

Sota el format de microteatre Llonguets treballa diferents registres i estils teatrals, així es realitzen algunes escenes de forma més poètica, altres de forma dramàtica i d’altres des d’una vessant més còmica. Amb l’objectiu de proporcionar espectacularitat s’inclouen peces de circ i dansa i música en directe. El resultat és un espectable multiescènic dinàmic que combina diferents disciplines.

Llonguets està compost per sis esquetxos de teatre breu -tres nombres de circ i dos de dansa- i compta amb un equip format per 5 actors, 2 músics, 2 artistes de circ i 2 artistes de dansa. A més a més, a la part tècnica hi haurà treballant 2 tècnics, 1 regidor i el mateix director; un total de més 14 artistes donant forma a l’espectacle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.