Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB Menorca inicia una recollida de signatures per evitar la remodelació dels hotels de Son Bou

17411

El GOB de Menorca ha iniciat una campanya de recollida de signatures a través d'Internet amb la finalitat d'exigir a Melià Hotels International que reconsideri el projecte de remodelació dels hotels de la urbanització de Son Bou, situada en el terme municipal d'Alaior. A més es pretén «demanar a Melià Hotels International que siguin conseqüents amb les declaracions a favor de la sostenibilitat que fan a tota la seva propaganda»

Els ecologistes pretenen aconseguir suport per poder reclamar a l'empresa hotelera que presenti «un projecte més propi, alineat amb el segle XXI i a una illa declarada Reserva de Biosfera».

Segons el GOB, «45 anys després de la seva construcció, les dues torres de dotze plantes a primera línia de mar que constitueixen el complex hoteler Milanos-Pingüins, segueixen alterant de manera greu la visió de l'entorn de Son Bou».

En aquesta línia, han assegurat que els edificis es van construir «abans de la democràcia i abans de les normatives de protecció ambiental». «Sempre s'havia esperat que els edificis quedessin obsolets per poder reconduir el seu impacte, però la companyia ha presentat un projecte per consolidar de nou les dues torres amb la mateixa altura», han lamentat.

Cal recordar que el GOB ja va presentar recentment un escrit de deficiències enfront del tràmit de llicència que ha d'analitzar l'Ajuntament d'Alaior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.