Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquestes són les condicions que pateixen els treballadors subcontractats de l'IME

17487

Treballadors de les empreses concessionàries dels serveis privatitzats de l'Institut Municipal de l'Esport (IME) han criticat les condicions «precàries» en les quals treballen els empleats en les piscines i pavellons esportius dependents de l'empresa municipal.

Segons ha exposat aquest dijous Som Sindicalistes Balears, «el personal subcontractat es veu obligat a treballar en condiciones extremes durant els mesos de més fred o calor, arribant a temperatures insuportables, sense que fins al moment s'hagin pres les mesures necessàries per esmenar aquesta deficiència».

Així mateix, han manifestat que «s'han detectat també habitacles destinats a trasters i convertits en llocs de treball per als recepcionistes» i han denunciat que «moltes d'aquestes instal·lacions no disposen de sales adequades destinades al descans dels treballadors».

Per tot això, han reclamat a l'Ajuntament de Palma que realitzi una valoració urgent dels llocs de treball del personal subcontractat i que realitzin una «ràpida» adequació de tots els centres. Així mateix, han demanat també una equiparació de condicions laborals amb el personal del propi IME.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.