Setmanari d'informació local - 138 anys

Martínez-Maíllo: «Després de pactes d'esquerres sempre torna el PP a les Balears»

17525
@ppbalears

El coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, ha acusat al Govern d'Armengol de ser una «pàgina negra» per a les Balears, d'«actuar per la via de la imposició» i de «posar la catifa vermella als independentistes de Catalunya».

Igualment, en declaracions als mitjans davant del Comitè de la Direcció del PP de les Balears, Martínez-Maíllo s'ha dirigit a la presidenta del Govern, Francina Armengol: «És necessari que hi hagi més professionals a la Sanitat, no es tracta d'imposar sinó d'un concepte de llibertat. Tampoc no és necessari improvisar, ni molt menys estar al costat dels independentistes», ha apuntat el coordinador general del PP.

A més, ha criticat al PSIB que no ha «entès» que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, «ha donat suport a l'article 155. Lamentablement, aquí es prefereix, per a les aliances, fer tot el contrari», ha afegit.

Per altra banda, Martínez-Maíllo ha reconegut la feina a l'oposició del PP de les Balears i ha explicat que les reunions que es realitzaran durant les pròximes hores a Mallorca, Menorca i Eivissa serviran per preparar-se davant les eleccions autonòmiques. «A les Balears hem estat el partit històricament preferit pels ciutadans. Aspiram a governar perquè som un partit de govern i fem oposició des de la responsabilitat i moderació», ha detallat.

Ha assegurat que el PP ha d'arribar en «les millors condicions». «El PP de les Balears, després d'aquest mal govern, vaticin que tornarà a governar i amb més força si cap», ha afegit. «Després de pactes d'esquerres sempre torna el PP a les Balears», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.