Setmanari d'informació local - 138 anys

Inicien la tramitació per al concurs de la gestió dels camps de fondeig de Xarxa Natura 2000

17531

La Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha iniciat la tramitació per convocar el concurs per a la gestió dels camps de fondeig regulats de la Xarxa Natura 2000 de les Balears per a la protecció de les prades de posidònia.

Segons han informat aquest divendres, el contracte pretén complir l'objectiu global establert per la directiva per contribuir a garantir la biodiversitat mitjançant la conservació dels hàbitats naturals i de la fauna i flora silvestres al territori europeu dels estats membres.

L'objectiu del futur contracte és la gestió dels set camps de fondeig regulats (l'Espalmador i Caló de l'Oli, a Formentera; ses Salines, a Eivissa; l'Illa d'en Colom i Fornells, a Menorca, i a Mallorca el camp de fondeig de Sant Elm a Andratx i el de Cala Blava a Llucmajor).

El contracte tendrà una durada inicial de quatre anys, prorrogable per dos anys més. El termini per presentar ofertes finalitza el 31 de gener de 2018, a les 14.00 hores, i el plec de prescripcions tècniques que ha de regir el contracte es pot consultar en la plataforma de contractació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.