Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI denuncia l'ús enganyós del seu servei d'informació a l'afiliació a través de Whatsapp

17545

L’STEI Intersindical ha presentat una denúncia davant la Direcció General de la Policia per l'ús fraudulent del seu servei d’informació a l’afiliació d’ensenyament públic a través del Whatssap, anomenat 'Connecta STEI'.

Segons han explicat des de la Intersindical, per Whatssap circula un missatge amb el mateix format que utilitza el sindicat per enviar informacions, on es diu que s’han avançat les dates d’inscripció de les oposicions docents i també de la data de realització de les proves; així com el fet que el sindicat està acabant de negociar les condicions d’aquests canvis.

L’STEI Intersindical considera que el fet és molt greu per diferents motius. En primer lloc, assenyalen, «perquè algú al marge del sindicat empra el nom de l’STEI i del seu servei de comunicació amb la seva afiliació d’una manera fraudulenta i enganyosa».

Per altra banda, denuncien, «en enviar una informació del tot falsa en relació a les properes oposicions als cossos docents, crea una situació d’alarma i de confusió entre el col·lectiu, que ja està prou angoixat amb totes les notícies que han aparegut al llarg dels darrers mesos en relació a la situació del funcionariat interí».

Amb aquesta denúncia, l’STEI Intersindical ha informat que ha posat el cas en mans de les autoritats, alhora que ha reafirmat la seva voluntat de seguir oferint «una informació veraç, contrastada i feta amb tot el rigor que reclama l’afiliació». «I que l´única manera d’assegurar la veracitat de les informacions rebudes són les que emet directament el sindicat i no aquelles que es reenvien», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.