Setmanari d'informació local - 138 anys

Es reprenen les reunions mensuals entre la Conselleria de Turisme i Podemos

17555

La secretària general de Podemos, Mae de la Concha, s'ha reunit per primera vegada en la nova etapa de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, amb la vicepresidenta i responsable del departament, Bel Busquets. D'aquesta manera es reprenen les converses amb la Conselleria, tal com es va acordar amb l'anterior conseller, Biel Barceló, abans de la seva dimissió, amb reunions que seran de caràcter mensual.

Des de Podemos han reiterat la seva voluntat per consensuar les «polítiques turístiques de les illes en el que queda de legislatura» i de «redreçar-les per seguir el full de ruta dels 'Acords pel canvi'».

En aquest sentit, la Conselleria s'ha compromès a enviar tota la documentació explicativa de les noves funcions de l'Agència de Turisme de Balears (ATB), una vegada s'hagi materialitzat el traspàs de competències als consells insulars amb la finalitat d'evitar duplicitats. Des de Podemos, han insistit en la necessitat d'augmentar el nombre d'inspectors en totes les illes a hotels i lloguer vacacional, amb la finalitat d'assegurar el compliment de la llei, entre altres iniciatives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.