Setmanari d'informació local - 138 anys

Martínez-Maíllo diu a Eivissa que «l'únic» que ha fet Armengol és «posar-li una catifa vermella a l'independentisme»

17589
El dirigent del PP espanyol Fernando Martínez-Maíllo a Eivissa. | PP Eivissa

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha assegurat aquest dissabte en un acte del partit a Eivissa que «l'única cosa que ha fet» el Govern de Francina Armengol és «posar-li una catifa vermella a l'independentisme».

El 'popular' ha sostingut que el 'Pacte' d'esquerres només ha promogut «radicalitat» i «imposició i no llibertat», «en comptes de preocupar-se per altres coses que importen als ciutadans».

Per això, Martínez-Maíllo ha defensat que «és necessari tenir un govern del PP a les Illes i a Eivissa», «moderat, tranquil però que defensi aquesta terra». «No hi ha cap altre partit que defensi conjuntament l'interès d'aquesta terra juntament amb l'interès conjunt dels espanyols», ha declarat.

Ferits o morts?

«Alguns que ens donen per ferits o per morts van equivocar-se. Alguns diuen que som un partit antic, però afortunadament tenim història de contribució al nostre país», ha assenyalat.

Així mateix, el coordinador ha subratllat que encara tenen «moltes coses a dir al conjunt dels espanyols» i ha enviat un «missatge d'ànim» als afiliats eivissencs perquè «sempre» han governat «en els moments més complicats».

A més, Martínez-Maíllo ha assegurat que el PP defensa que «un ciutadà d'Eivissa té el mateix valor que un de Barcelona, de Madrid o de Zamora» i que creu «en la unitat d'Espanya». «Per això tenim un Govern que ha pres decisions importants en la defensa del conjunt dels espanyols», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.