Setmanari d'informació local - 138 anys

Fornalutx presentarà al·legacions contra la zonificació del lloguer turístic

17609

L'Ajuntament de Fornalutx ha anunciat aquest dilluns que presentarà al·legacions a la zonificació del lloguer turístic aprovada inicialment pel Consell de Mallorca ja que, segons ha dit el batle d'aquest municipi, Antoni Aguiló, «la norma està provocant una autèntica allau de crítiques veïnals».

Segons ha informat el batle en un comunicat, «les queixes, per la restricció a 60 dies, ja són generalitzades» al municipi. «Ens consta que molta gent de la mateixa sensibilitat política que la de l'actual pacte en el Consell està molt enfadada amb la consellera insular Mercedes Garrido».

A més, el del Partit Popular també assenyala que, «de no canviar la planificació que ha fet Territori, es trastocarà de ple l'economia de moltíssimes famílies del nostre poble».

Cal recordar que, segons l'actual zonificació del Consell de Mallorca, el lloguer al nucli urbà de Fornalutx quedarà restringit a 60 dies en unifamiliars i plurifamiliars; quedant prohibit a la resta del municipi per ser sòl rústic protegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.