Setmanari d'informació local - 138 anys

Es Baluard presenta la seva nova col·lecció permanent

17639

El museu Es Baluard presenta la seva nova col·lecció permanent 'Carte Blanche a Jean Marie del Moral. Processos 1978-2018', una nova revisió de la col·lecció del museu realitzada per la seva directora, Nekane Aramburu en la qual s'ha atorgat una carta blanca a aquest fotògraf.

Segons han informat, la inauguració serà aquest dimarts a les 20:00 h, coincidint amb l'aniversari del museu, i la col·lecció es podrà visitar entre el 31 de gener i el 17 de juny de 2018. En aquesta mostra que abasta la planta principal del museu, Del Moral, d'origen català però establert a França des de la seva infància i ara instal·lat a Mallorca, planteja a partir de les seves pròpies obres un diàleg amb els processos artístics, retrats i estudis dels creadors amb un muntatge innovador i didàctic.

Així, a través de les fotografies de diferents pintors, retrats o sèries fotogràfiques d'accions creatives, Del Moral posa en relació les seves fotografies amb les obres originals, pertanyents majoritàriament a la col·lecció del museu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.