Setmanari d'informació local - 138 anys

Artà apel·larà la sentència de la titularitat de les muralles de Sant Salvador

17641

La junta de portaveus de l'Ajuntament d'Artà ha anunciat aquest dilluns que interposarà un recurs d'apel·lació davant l'Audiència contra la sentència del Jutjat número 5 de Manacor per la titularitat de les muralles i els patis de Sant Salvador, en la qual es resol que són propietat de l'Església.

Segons han informat després del plenari, davant la petició del grup Independents s'ha decidit obrir un període paral·lel de diàleg amb la parròquia fins la data límit de la presentació de recurs per «no seguir endavant amb el procediment sempre que aquesta reconegui la titularitat municipal».

Per altra banda, quatre dels cinc portaveus dels partits amb representació municipal (Independents, El PI, Alternativa per Artà i PSOE) han informat que les seves assemblees municipals han acordat seguir endavant amb el procediment judicial. El PP ha votat en contra. El representant legal de l'Ajuntament en aquest litigi es va reunir dijous passat amb la junta de portaveus i va exposar que hi havia hagut aspectes documentals i testimonials presentats pel demandant (l'Ajuntament) que no havien estat tenguts en compte en el procediment i que la sentència presentava contradiccions suficients per interposar un recurs d'apel·lació.

D'aquesta manera, es va decidir donar de termini fins a aquest dilluns per consultar-ho amb les assemblees de les diferents formacions polítiques i prendre una decisió sobre aquest tema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.