Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca demana que no es «bloquegi novament» el decret de les escoletes

17673

MÉS per Menorca ha demanat aquest dimarts a la Mesa del Parlament que no «bloquegi» el debat de la proposició no de llei sobre el decret de les escoletes que va presentar la formació per exigir la seva retirada.

En concret, els menorquinistes han sol·licitat, especialment al PP, el PSIB i a Podem, que no «bloquegin novament» el traspàs de la proposta a la Comissió d'Assumptes Socials i Drets humans, la qual cosa permetria accelerar el debat. La Mesa del Parlament decidirà aquest dimecres si accepta la petició de MÉS per Menorca. És la segona ocasió en la qual el grup menorquí demana que la proposició no de llei es debati en la Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans, al·legant que la Comissió d'Educació està saturada pel debat sobre el Pacte Educatiu.

La primera vegada que es va registrar la sol·licitud va ser el passat 3 de gener i el 16 de gener la Mesa va denegar la petició de MÉS per Menorca. Aquest dimecres es debatrà la reiteració de la sol·licitud, que va ser presentada el mateix 16 de gener en conèixer la primera decisió de la Taula.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.