Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE de Lloseta fitxarà les regidores que deixaren el Pi

17679

Les regidores no adscrites de l'ajuntament de Lloseta, Francisca Campins Fernández i Margalida Vilallonga (exmembres del Pi), anunciaren en el ple d'aquest passat dilluns la seva intenció d'incorporar-se en la candidatura local del PSOE en les eleccions del 2019, i que ja està en marxa la tramitació d'afiliació al partit socialista. En aquest sentit, les regidores explicaren que acabaran aquesta legislatura com a regidores no adscrites perquè la llei no contempla una possible incorporació al grup municipal del PSIB.

Per la seva banda, el PP de Lloseta ha manifestat aquest dimarts la seva «sorpresa» per l'anunci. D'aquesta manera, la portaveu del PP, Xesca Ramis, ha manifestat que estudiar el cas «amb deteniment» per valorar què «s'amaga darrere d'aquest moviment». Segons ha dit, els crida l'atenció que ambdues llegissin el seu comunicat en el ple municipal d'aquest dilluns, minuts després que, gràcies als seus dos vots, quedessin aprovats els pressupostos del 2018 (elaborats per l'equip de govern, en minoria, que conformen PSIB i MÉS).

Crida l'atenció que un dels possibles nous fitxatges del PSIB de Lloseta, concretament, l'exregidora del Pi, Margalida Villalonga, formi part de l'entorn espanyolista de la formació de Proposta per les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.