Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep Costa: «Les amenaces que llança el Constitucional les redacta Soraya»

17701

El vicepresident del Parlament de Catalunya, l'eivissenc Josep Costa, va ser ahir al programa del Canal 3/24, 'Més 3/24' que dirigeix i presenta Xavier Grasset.

El conductor del programa va entrevistar Josep Costa, vicepresident primer de la mesa del Parlament, sobre la situació creada després de l'ajornament de la sessió d'investidura.

Costa va reconèixer que «Tornam a ser en territori desconegut» ja que, «no està clar si el compte enrere de dos mesos que activa l'automatisme d'unes noves eleccions ja està en marxa».

Costa va declarar que «El Tribunal Constitucional ens ha dit que no és culpa seva que es vulnerin els nostres drets», drets com el de la el dret a la immunitat parlamentària o la inviolabilitat dels diputats pel seu vot. Costa va afegir que «les amenaces que llança el Tribunal Constitucional les redacta Soraya Saenz de Santamaria» ja que «el tribunal es limita a reproduir els escrits que presenta el govern espanyol».

D'altra banda Josep Costa també va explicar que després dels resultats del 21 de desembre, els espanyolistes «ja no es poden atribuir allò de la minoria silenciosa i allò de que els independentistes guanyen perquè l'altra gent no va a votar», ja que les eleccions amb més participació les ha guanyat clarament l'independentisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.