Setmanari d'informació local - 138 anys

SOS Refugiats Eivissa envia 3.700 quilos de material humanitari als campaments de Grècia

17731

L'entitat solidària SOS Refugiats Eivissa ha dut a terme un nou enviament de material humanitari, principalment medicaments i articles bàsics per a nadons, que es repartiran entre els refugiats dels campaments de Grècia. En total, s'han enviat set palets de 2,40 metres i dos palets d'1,20 metres, amb un pes total de 3.700 quilos.

Des de l'ONG han destacat que en aquesta última campanya també han recol·lectat aliments i una nova partida d’impermeables i botes de pluja, «tan importants a causa de les condicions climàtiques del dur hivern», han dit.

L'ONG ha lamentat que el drama dels refugiats «no solament no ha acabat, sinó que no ha deixat de créixer». «És lamentable que només una minoria de la societat, dels mitjans i sobretot de les administracions, es preocupi i s'ocupi d'aquesta gent mal anomenada 'refugiats' ja que a milions d'ells, bona part menors, ni se'ls ha donat refugi ni se'ls tracta amb un mínim d'humanitat».

La campanya es va iniciar el passat 21 de desembre i va romandre activa fins al 22 de gener. L'ONG ha destacat «l’enorme»
solidaritat dels voluntaris i donants, igual que institucions i centres educatius. «Estam molt satisfets amb les gairebé quatre tones de material summament necessari que ja està viatjant rumb a Atenes per a, una vegada allà, ser distribuït pels camps de refugiats de tot el territori grec».

Nova crida als ciutadans

SOS Refugiats Eivissa ha explicat que, a causa del cost del transport dels palets, uns 960 euros, han realitzat una nova crida a la solidaritat per poder finançar l'enviament, quantitat que hauran d'abonar en aquests dies. Segons han recordat, la seva única font fixa d'ingressos és la iniciativa SOS Ioga Eivissa, les classes de la qual se celebren de manera oberta a Platja d'en Bossa, recaptant l'aportació voluntària dels assistents. Les classes se celebren els dissabtes de 10:00 h a 11:30 h. L'ONG ha recordat que col·laboren també amb diferents projectes duts a terme per 'En Xarxa SOS Refugiats'. Així mateix, han explicat que els interessats a realitzar donacions poden fer les aportacions en el compte d'Eivissa Consciència ES8720560015602005515826.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.