Setmanari d'informació local - 138 anys

Presentada la VIII Talaia k-20 cursa de muntanya a Alcúdia

17993
dav

Aquest dissabte, 10 de Febrer, se celebrarà la VIII edició de la cursa de muntanya Talaia k-20, organitzada pel Club de muntanya Alcúdia i amb suport del patronat municipal d’esports de l’Ajuntament d’Alcúdia. A la presentació hi han assistit el batle Antoni Mir, el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra, així com altres regidors del govern municipal i des de l’organizació, el Club Muntanya Alcúdia hi han estat presents Tomeu Llompart i Xim López. La cursa de muntanya es durà a terme a Alcúdia, aquest dissabte dia 10 de febrer, amb punt de sortida a les 9:30 h a la Plaça de la Constitució, i a les 12:30 h l’entrega de trofeus davant l’Ajuntament d’Alcúdia (c. Major núm. 9).

En el transcurs de la presentació de la cursa, el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra ha expressat que «és una cursa modèlica, que suposa poder estar en contacte amb la muntanya amb un paisatge meravellós, i que a més des de l’organització es té una gran cura del medi ambient».

Tomeu Llompart del club Muntanya Alcúdia ha anunciat que és la vuitena edició de la cursa, «per tant ja està consolidada, a més és la primera cursa de la temporada puntuable pel campionat de les Balears de curses de muntanya». També ha dit que «el recorregut té la novetat enguany que es farà en sentit contrari, i que de moment a dia d’avui dijous s’han inscrit 400 atletes i la inscripció es tanca divendres» segons s’ha explicat des de l’organització, i es pensa arribar al màxim d’inscrits que és de 450 atletes.

Per altra banda, des de l’organització s’ha destacat la participació dels voluntaris, unes 40 persones, col.laboren com a voluntàries en el transcurs de la Talaia k-20.

El batle d’Alcúdia, Antoni Mir, ha destacat «l’esforç que es fa des de l’organització, ja que es tracta d’una cursa de muntanya que no és fàcil». Ha destacat també «la presència i implicació de voluntaris a la cursa, la implicació de Protecció Civil, de la Policia local, i també ha fet referència a la cura de medi ambient que es té des de l’organització». Per últim, el batle ha expressat «el suport des de l’ajuntament a aquestes curses, i que Alcúdia és capdavantera en la realització d’esdeveniments esportius».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.