Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell obre una ronda de reunions per explicar la zonificació del lloguer turístic

18063
El Consell obre una ronda de reunions per explicar la zonificació del lloguer vacacional. | E.P.

Aquest dilluns, 12 de febrer, començarà la roda de reunions que duran a terme el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, per explicar la primera proposta de zonificació del lloguer vacacional de l'illa.

Com ja es va anunciar, l'aprovació inicial del document només suposava «l'inici del període de consultes i s'animava a tota la gent implicada a fer propostes per millorar el document», segons ha explicat la institució insular.

Amb aquestes reunions que es duran a terme en diversos municipis de Mallorca, s'exposarà la proposta i després escoltarà les persones assistents per resoldre els dubtes que puguin anar sorgint.

Així mateix, la primera trobada serà en les Escolàpies de Sóller aquest dilluns a les 19.00 hores. L'endemà passat, el dimecres 14, es reuniran amb els veïns d'Alcúdia a l'Auditori, també a les 19.00 hores. El dilluns 19 de febrer, Ensenyat i Garrido es desplaçaran fins a Santanyí. També estan previstes reunions a Pollença i Llucmajor.

'Ciutat per qui l'habita' s'ofereix a fer la zonificació

D'altra banda, la plataforma 'Ciutat per qui l'habita' s'ha ofert a realitzar la zonificació del lloguer turístic «de manera gratuïta», davant la iniciativa de l'Ajuntament de Palma d'externalitzar l'estudi a una empresa privada amb un cost de 20.000 euros.

A més, el moviment veïnal ha recordat que «ja hi ha zonificació a Palma gràcies al PGOU de Palma, per exemple, S'Arenal i Cala Major ja són zones eminentment turístiques».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.