Setmanari d'informació local - 138 anys

Multen la directora d'Igualtat per haver denunciat un cas de violència masclista

18481

Podem ha manifestat aquest dijous el seu suport a la directora d'Igualtat del Consell, Nina Parrón, i ha dit que no entén «que es jutgi a qui defensa la igualtat i intenta sensibilitzar a la societat davant els diferents models de violència masclista».

Així ho ha expressat Podem respecte a la fiança de 30.000 euros imposada pel jutge a Parrón, qui, en el seu moment denuncià públicament el militant d'extrema dreta Jorge Skibinsky, membre de l'associació 'Padres maltratados' per un cas de violència masclista.

«El 2018 encara hi ha persones que consideren que assassinar a l'exparella cremant-la amb benzina és un crim passional i no un assassinat masclista. Denunciar tal despropòsit, que fereix profundament les famílies i les víctimes d'aquest tipus d'agressions, s'ha interpretat com a calúmnies i injúries i suposarà el judici de la nostra companya Nina Parrón», ha lamentat Podem.

Des del partit han expressat el seu orgull pel treball de la directora insular d'Igualtat i han afirmat que els tendrà «sempre al seu costat en la lluita per intentar acabar per sempre amb la xacra de la violència masclista». «El patriarcat no ens podrà callar», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.