Setmanari d'informació local - 138 anys

#LlibertatValtonyc: Centenars de persones arreu de Mallorca es concentren per defensar la llibertat d'expressió

18563
Centenars de persones s'han concentrat a Palma per reclamar l'absolució de Valtonyc. | A.V./dBalears

Clam arreu de Mallorca. Centenars de persones s'han concentrat en diversos pobles de l'illa per reclamar l'absolució del raper Valtonyc, condemnat a més de tres anys de presó per les lletres de les seves cançons, i defensar la llibertat d'expressió.

A Palma, més de 300 persones s'han concentrat a les 19.00?h a la plaça de Cort per reivindicar l'absolució del raper. A la trobada hi ha participat una batucada que ha aportat la nota festiva a la jornada reivindicativa.

A Inca més d'un centenar de persones s'han concentrat també davant l'Ajuntament i han cridat lemes com 'Valtonyc absolució!' i 'Llibertat d'expressió!'. A Manacor, també un centenar de persones ha sortit en defensa del cantant.

      

Clam a la Part Forana

La jornada de mobilitzacions s'ha iniciat aquest dissabte migdia a Binissalem on més de 150 persones han sortit al carrer amb el lema 'Llibertat Valtonyc'. Els participants han llegit un manifest de suport.

De la resta de pobles que han acollit concentracions, Sineu ha estat sens dubte el que més gent ha congregat. Més de 250 persones s'han concentrat per reclamar l'absolució del cantant i defensar els drets dels ciutadans a expressar-se lliurement.

Aquesta setmana el Grup de Suport a Valtonyc té previst organitzar més actes i activitats arreu de Mallorca. Estau a l'aguait.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.