Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol diu que la Llei Mordassa ha creat «un clima de repressió» que no és «saludable»

18627

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat que la 'Llei Mordassa' ha creat «un clima de repressió» que «no és saludable en una democràcia que vol ser madura» i ha mostrat la seva preocupació davant els darrers casos relacionats amb la llibertat d'expressió.

Així mateix, Armengol, durant la sessió plenària d'aquest dimarts, ha sostengut que s'ha de treballar per la convivència, per la llibertat i per garantir la participació de la ciutadania. «La cultura és lliure», ha afegit. «Hem de seguir sent ferms en la lluita per la democràcia, des del respecte al diferent, la mesura i la proporcionalitat», ha manifestat la presidenta de l'executiu.

Igualment, Armengol ha indicat que el dret de la llibertat d'expressió ha retrocedit segons el darrer informe d'Amnistia Internacional i ha recordat que «els drets que s'han aconseguit, han costat molt però es poden perdre». Per la seva banda, la portaveu adjunta de Podem, Laura Camargo, ha lamentat els atacs a la lliberta d'expressió «durant la setmana negre» amb «absoluta desproporció en les sentències».

«La nostra societat no vol més involució de les llibertats. Som un poble lliure, obert i combatiu», ha indicat Carmargo, després de demanar que es modifiqui el Codi Penal en la tipificació de l'enaltiment al terrorisme perquè «es persegueixi més a polítics corruptes i no a persones que pensen diferent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.