Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep de Luis, nou president de l'Obra Cultural Balear

18687

Josep de Luis ha estat elegit nou president de l'Obra Cultural Balear. La nova junta directiva ha comptat amb el suport de nombrosos socis que s'han congregat aquest dimecres a la seu de Can Alcover, a Palma, per a votar a l'assemblea extraordinària. 

La participació a les eleccions ha estat de 225 persones, més elevada que en en els comicis passats. Dels vots, 146 han donat suport al total de la candidatura, 'Engrandim OCB', i 66 a diversos membres de la mateixa. Per tant, l'advocat inquer s'encarregarà de dirigir l'entitat fins el 2022.

Objectius: enfortir la xarxa territorial i recuperar el lideratge de la societat civil

Tant De Luis com Cati Eva Canyelles, la nova vicepresidenta, han dirigit unes paraules als assistents per a posar en valor, en primer lloc, la feina feta per la junta que s'acomiada (presidida per Jaume Mateu) i, per transmetre, en segon terme, la il·lusió amb la qual la nova direcció de l'entitat començarà a fer feina a partir d'ara.

Segons De Luis, els objectius prioritaris de la nova etapa que ara s'enceta són «enfortir la xarxa territorial» i «recuperar el lideratge de la societat civil en l'àmbit de la llengua, la cultura i el país».

La resta de membres de la junta que ara s'estrena són: Pepi González, Jaume Fiol, Aina Vida, Antoni Llabrés, Caterina Soler, Joan Mir, Antoni Riera, Catalina Siquier, Mateu Català, Miquel Àngel Grimalt, Miquel Amengual, Maria Antonia Ferrer, i Mahecor Mbengue.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.