Setmanari d'informació local - 138 anys

Cine en Català: CineCiutat estrena ‘La vida lliure’ amb la presència de Marc Recha i Sergi López

18693

El divendres 2 de març a les 20:00, al CineCiutat s'estrena 'La vida lliure', un relat intimista que narra el conflicte humà entre l'obligada lluita per la supervivència i l'anhel de llibertat. La pel·lícula és una coproducció catalana – mallorquina rodada íntegrament a Menorca.

L’esdeveniment consta de la projecció de la pel·lícula seguida d’un col·loqui amb la presència del director Marc Recha, l’actor Sergi Lopez i el productor de La Perifèrica Cesc Mulet.

'La vida lliure'

1918, fi de la Primera Guerra Mundial. Menorca pateix una greu epidèmia de grip i la feina escasseja. La Mediterrània està infestada de submarins alemanys que necessiten provisions. Els contrabandistes fan l'agost i la dura competència està servida.

La mare de la Tina i d'en Biel, com tants d'altres illencs, ha emigrat a Alger i ha deixat els dos fillets amb el seu germà que fa de pagès en un Lloc. La Tina es deleix per retrobar-se amb la seva mare i conèixer món, però haurà d'esperar fins que aquesta tengui prou doblers.
Mentrestant, els petits descobreixen una platja, on ha fondejat el llaüt d'un contrabandista mallorquí que viatja amb una dona estrangera. Prop d'allà hi viu en Rom, un homenot estrafolari, que fa la vida lliure en una caseta de pescadors. La Tina i en Biel, queden enlluernats amb les aventures que explica.

Un dia, jugant pel bosc, Biel descobreix un tresor i la Tina convenç en Rom perquè els ajudi a fugir. Tanmateix, en Rom sembla tenir uns altres plans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.