Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvem Portocolom denuncia l'arrasament d'una esplanada de 75 arbres

18723

La plataforma Salvem Portocolom ha denunciat aquest divendres que una plantació de 75 arbres a l'esplanada de Cas Corso ha estat arrasada. L'entitat ha explicat que es tracta de pins i tamarells que es plantaren durant la tardor de l'any passat, amb els quals volien restaurar l'entorn.

Salvem Portocolom ha advertit que «la persona o persones que han arrabassat i tallat els arbres de diferents edats i han tombat els seus protectors, ho han anat fent en diferents ocasions i amb nocturnitat». Des de l'entitat han demanat als veïnats «col·laboració en la vigilància i conservació dels arbres que encara queden».

Salvem Portocolom ha recordat que en aquest espai Ports de les Balears (PortsIB) preveu «construir un aparcament, una rampa d'avarada i un edifici, projecte que va anar totalment rebutjat pels veïnats». Actualment, el projecte està pendent dels pertinents informes ambientals i segons la plataforma encara no els han contestat a les al·legacions plantejades.

«Trobam escandalós que es vulgui fer una rampa d'avarada d'embarcacions de fins a un metre de calat allà on no hi ha profunditat suficient, la qual cosa pot representar un altre balafiament de doblers públics», han criticat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.