Setmanari d'informació local - 138 anys

Obrastec Construcció ràpida de cases steelframe o estructura d'acer a bons preus

18795

Construir la nostra pròpia casa és un somni que molts de nosaltres tenim però que per alguna raó (pressupost, temps per prendre decisions respecte a la construcció, comoditat en la casa actual en la qual vivim, entre altres coses) potser no hem pogut complir. Però la veritat és que no hi ha res més bell que veure com aquest projecte, aquest somni va a poc a poc prenent forma i convertint-se en allò que serà la nostra casa pels pròxims anys; és el sentiment de veure com una cosa que formava part dels nostres pensaments es converteix en una realitat. Que aquest projecte sigui com vam desitjar depèn directament de nosaltres, per què? Per la simple raó que hem de seleccionar de la millor manera possible, primer, el material amb el qual construirem la nostra llar i, segon, amb quina empresa ho farem. En aquest punt és on entra Obrastec, una empresa constructora que fa feina amb obres d'acer, un tipus d'obres que a més poden ser sorpresivament ràpides i bastant econòmiques. Com s’ha dit anteriorment, l'elecció depèn estrictament de nosaltres, una estructura d'acer és realment recomanable a l'hora de construir, pel simple fet que ofereix alguns avantatges: 

  • Són respectuoses amb el medi ambient. Recordem que l'acer és un material reciclat i reciclable, per això es redueix l'impacte que té amb el medi ambient. 
  • Les cases steelframe tenen una major qualitat i un millor confort. 
  • Té una major seguretat i durabilitat, l'acer no és afectat per plagues, es comporta molt bé en moviments sísmics i a més és incombustible. 
  • Existeixen grans flexibilitats a l'hora de dissenyar la nostra edificació: l'acer permet diferents tipus d'acabats i dissenys. 
  • Es redueix el temps de construcció, per tant el preu per construcció és més econòmic, això significa que podem construir cases barates d'una molt bona qualitat. 

Són molts els avantatges que té utilitzar acer com a base per a les construccions, però si prenem una bona decisió respecte al material a utilitzar i una dolenta respecte a quina empresa de construcció contractar, el nostre somni estarà molt lluny de complir-se, tant que pot convertir-se en un veritable malson, és per això que hem de prendre en compte alguns factors a l'hora de triar una empresa de construcció, factors que podran permetre'ns prendre la millor decisió. Entre els factors més importants podem aconseguir: 

  • Decidir en conjunt amb l'empresa de construcció el millor disseny de la nostra casa per poder complir amb el nostre somni. Fins i tot les millors empreses han de tenir dissenys predissenyats per ajudar-nos a decidir. Una estructura d'acer es pot adaptar a diferents dissenys i hem de triar el millor. 
  • Que l'empresa s'encarregui de la molesta paperassa que hem de presentar a l'hora de construir al nostre país. Aquest és un punt molt important perquè a més de demostrar el compromís de l'empresa constructora, també ens deixa una mica més de temps lliure per realitzar les labors del nostre dia a dia. 
  • Al mercat de la construcció és molt important l'experiència que pugui aportar-los l'empresa. Mentre més temps en el sector, major seguretat tindrem. 


Per complir el nostre somni de tenir la llar que sempre desitgem, simplement necessitem dues coses: decidir-nos a construir la nostra llar i contractar a Obrastec com l'empresa constructora per al nostre projecte.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.