Setmanari d'informació local - 138 anys

APTUR exigeix «estabilitat» per al lloguer vacacional a Eivissa

18861

APTUR Balears ha manifestat aquest dimecres la seva «preocupació» per la situació de lloguer vacacional a Eivissa, de cara a l’inici de la temporada turística. L’associació ha remarcat la «inestabilitat provocada per la manca de zonificació i l’amenaça de prohibició».

«Tot això pot provocar una pèrdua de la temporada, la segona després de l’aprovació de la Llei de Turisme l’estiu passat, una pèrdua d’ingressos per a les famílies i de competitivitat per a Eivissa com a destinació turística», han explicat.

A més, han volgut remarcar que la manca de regulació «podria donar lloc a casos d’intrusisme, abusos als consumidors o estafes» que, segons l’associació, el Consell d’Eivissa «hauria de controlar anticipant-se amb una regulació clara i adient. Basar aquesta regulació en la prohibició fomentarà l’economia submergida i deixarà als viatgers que vulguin fer lloguer vacacional en una situació complicada».

APTUR ha mostrat també la seva «preocupació» per la restricció del trànsit a Formentera. Reconeix la necessitat de regular la situació, especialment en temporada alta, però demana que es faci «amb cura i oferint alternatives, per tal de perjudicar el mínim possible al turisme». «Si els turistes no poden arribar als seus habitatges, desistiran de Formentera com a destinació i això suposarà un perjudici per a les famílies que es dediquen al lloguer vacacional a l’illa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.