Setmanari d'informació local - 138 anys

La primera Fira d'Ocupació de Marratxí oferirà 150 llocs de feina

19075

La primera Fira d'Ocupació de Marratxí se celebrarà aquest divendres 16 de març a l'edifici de ‘Sa Deixalleria’. Divuit empreses hi participaran i s’oferiran prop de 150 llocs de feina.

L'àrea d'Ocupació i l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Marratxí han impulsat aquesta iniciativa per crear un punt de trobada entre empreses i treballadors amb l'objectiu d'ajudar «les persones a desenvolupar la seva carrera professional» i  les empreses «a trobar els perfils que més s'ajustin a les seves necessitats».

La fira serà inaugurada pel director general de comerç del Govern, Llorenç Pou, el director del SOIB, Pere Torrens, el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, entre uns altres. A més de posar en contacte empreses i treballadors, es faran cursos per ajudar les persones a millorar el seu perfil de cara a cercar treball.

Entre altres empreses, participaran El Forn Es Pla de Na Tesa, Bauhaus, Tecnoeventos de les Balears, Decathlon, Mercadona o Illes Centres de Fitness. La informació de la fira es pot consultar prèviament a la pàgina web firaocupacio.marratxi.es

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.