Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort rep un guardó per la recollida selectiva de paper i cartó

19109

L'Ajuntament de Palma juntament amb Emaya, i el Consorci de Residus i Energia de Menorca, han rebut aquest dijous el reconeixement per part de l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (Aspapel) per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartó durant el passat any.

En l'acte de lliurament dels Corbatins Blaus 2018, celebrat aquest matí en el Palau de Foment de Madrid, l'Ajuntament de Palma ha rebut el premi dels dos corbatins, mentre que el Consorci de Residus i Energia de Menorca ha obtengut el màxim guardó, tres corbatins.

Tretze d'elles han rebut el màxim reconeixement representat pels tres corbatins blaus. Aquestes són: la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona i els ajuntaments de Lleida, Fuenlabrada, Logronyo, Burgos, Ciudad Real, León i Soria, Concello da Coruña, Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Consorci Agrupació Nº1 Osca i GRHUSA, Consorci de Residus i Energia de Menorca i Mancomunitat de Municipis de la Costa del Sol Occidental.

Els premis han estat lliurats per la secretària d'Estat de Medi ambient, María García Rodríguez, i pel president de Aspapel, Enrique Isidro RincónL'associació ha avaluat el nivell d'excel·lència durant la campanya 2017 atorgant una, dos o tres corbatins blaus en funció de la valoració obtenguda. A més, ha destacat com a millores considerables l'existència de més contenidors i millor situats, la renovació de contenidors i la transparència informativa als webs de les respectives entitats públiques sobre la destinació final del paper i el cartró recollit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.