Setmanari d'informació local - 138 anys

Acaba el termini per sol·licitar ajudes per la coedició de llibres divulgatius

19129

La línia d'ajudes per a coedicions de llibres de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, dotada amb 50.000 euros, tanca el termini de sol·licituds aquest divendres 16 de març.

Es tracta d'una línia d'ajudes impulsada per a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics. Segons ha informat la Conselleria, el programa de coedició cerca fomentar la recerca en temes relacionats amb les Balears i, alhora fomentar la indústria editorial al territori de les Illes.

L'Institut d'Estudis Baleàrics seleccionarà, d'entre tots els projectes presentats per les editorials de les Balears, els títols més adequats per als esmentats objectius. Seran editats en règim de coedició, i per fer-ho possible l'institut signarà un contracte amb l'editorial.

El màxim que pagarà l'Institut d'Estudis Baleàrics no podrà superar el 50 per cent del pressupost del projecte presentat. Les editorials hauran de fer constar en els drets que l'edició del llibre és compartida. A més, el llibre s'haurà de publicar abans del 15 de desembre d'enguany. Totes les empreses editorials de les Illes poden accedir a aquesta convocatòria en la qual cada editorial pot presentar fins a un total de dues propostes.

Els llibres han d'estar dedicats a la recerca científica o a la divulgació de temes relacionats amb la cultura, el patrimoni, la llengua o la ciència de les Balears. Queden exclosos les revistes, els llibres de text i escolars, els llibres de ficció i els catàlegs d'art. Una comissió avaluadora serà l'encarregada de valorar els projectes presentats i puntuar-los en funció de la seva rellevància científica o divulgativa, la trajectòria professional dels autors, la adequació pressupostària, la distribució a les diferents illes i els aspectes innovadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.