Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets trasllada a l'STEI el seu compromís de resoldre el litigi sobre els Acords de carrera professional

19133

Aquest passat dijous una delegació de l'STEI Intersindical es reuní amb la Vicepresidenta del Govern, Bel Busquets. Entre d'altres, li transmeteren el seu suport a la política turística del Govern de fer «sostenible econòmicament i mediambiental la major activitat econòmica de les Illes i la necessitat de l'impost turístic».

Igualment, li manifestaren la insatisfacció per part de la intersindical referent a com ha quedat el Decret de Català a la Sanitat pública i que la pretensió de l'STEI és acomplir a la Llei de Normalització Lingüística de 1986 i que hi hagi això, normalitat en l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits com a dret estatutari que tenim els illencs.

Així mateix, des de la intersindical li han expressat la preocupació per la paralització judicial de la carrera professional del personal empleat públic de distintes administracions locals com l'Ajuntament de Palma, del Consell de Mallorca, de l'IMAS i de l'Ajuntament d'Andratx, on l'STEI Intersindical hi té representació.

Finalment, han instat a la vicepresidenta a resoldre el litigi per donar emparament al cobrament de la carrera professional que ha estat fruit de la negociació legal i legítima entre la part social i cada una d'aquestes administracions. En aquest tema, la vicepresidenta mostrà el seu compromís del Govern de resoldre el litigi sobre els Acords de carrera professional presos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.