Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Evolution Film Fest torna a Palma per visibilitzar la feina de les dones en el sector audiovisual

19135

La VII edició de 'Evolution! Mallorca International Film Festival' (Emiff) tornarà a celebrar-se a Palma entre els dies 25 d'octubre i 2 de novembre amb la finalitat de donar visibilitat al moviment #mésdona i donar suport a les dones que treballen en el sector audiovisual, tant davant com darrere de les càmeres.

Segons ha informat l'organització, el certamen de cinema independent tornarà a les sales de Cineciutat per projectar més de 100 pel·lícules, així com un programa d'activitats paral·lel dissenyat per afavorir el networking a través de xerrades, conferències i tallers professionals.

«Volem que el públic se sorprengui i es commogui, volem que remoure consciències, convidar-los a reflexionar amb pel·lícules que toquen el cor i que transcendeixen fronteres», ha assenyalat la directora del Festival, Sandra Seeling Lipski, abans de fer referència a 'Ladies First', un documental basat en la història de supervivència i superació de l'atleta Deepika Kumari.

Així mateix, l'organització tornarà a aprofitar la celebració del certamen per atorgar el Premi Evolution Honorary i el Premi Evolution Vision Award a una persona del món audiovisual la trajectòria del qual reflecteixi els valors del festival.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.