Setmanari d'informació local - 138 anys

La primera mostra de cinema LGTBI de les Balears se celebrarà del 27 al 29 d'abril

19193
Carterll de la mostra de cinema LGTBI de les Balears. | OUT!

'OUT!', la primera mostra de cinema LGTBI de les Balears, se celebrarà a Palma del 27 al 29 d'abril amb una programació composta per llargmetratges, curtmetratges, documentals i activitats paral·leles sobre cinema de diversitat afectiva.

Aquesta mostra pretén «contribuir al reconeixement de les noves realitats afectives, sexuals, de gènere i familiars que existeixen en la societat», i compta amb precedents d'èxit en llocs com Madrid, Catalunya, Andalusia, País Basc o Extremadura.

Així mateix, els espais triats per realitzar aquest esdeveniment han estat Cine Ciutat, on tindran lloc les projeccions; i Es Baluard i el restaurant Bocalto, que acolliran les activitats paral·leles.

Sensibilitat i solidaritat

La mostra està liderada per l'associació cultural Mèdit i té com a objectiu «dotar Palma d'una iniciativa cultural, original i de qualitat amb projecció internacional, que la mostri com una ciutat sensible, compromesa i solidària», han explicat els organitzadors.

En aquesta primera edició, 'Out!' projectarà pel·lícules que habitualment no tenen cabuda en sales comercials, amb «una mirada àmplia sobre l'afectivitat i la sexualitat, sense caure en estereotips, tractant temes universals com l'amor, el sexe, la família, l'exclusió o l'art».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.