Setmanari d'informació local - 138 anys

La defensa de Valtonyc presentarà al·legacions per demanar la suspensió de la seva condemna

19269

La defensa del raper Josep Valtonyc, presentarà al·legacions per demanar la suspensió de la pena de tres anys de presó a la qual va ser condemnat per calúmnies i injúries a la Corona espanyola pel contengut de les lletres d'algunes de les seves cançons.

El seu advocat Juan Manuel Olarieta, ha explicat que estan preparant aquestes al·legacions per presentar-les en l'Audiència Nacional espanyola abans que acabi el termini de tres dies establert en el decret d'execució de la condemna del raper mallorquí.

Així, ha explicat que han demanat la suspensió de la condemna al Tribunal Constitucional pel qual podria donar lloc «a resolucions contradictòries» si Valtonyc entra a la presó pel que els sol·licita que esperin al que decideixi aquest tribunal. L'Audiència Nacional espanyola ha donat tres dies de termini al raper Josep Miquel Arenas, conegut com a Valtonyc, per presentar al·legacions sobre la possible concessió del benefici de la suspensió de la pena.

Segons el decret d'execució de condemna de l'Audiència, si la defensa presenta escrit d'al·legacions, es donarà trasllat a la Fiscalia perquè emeti un informe sobre aquest tema. En cas contrari, Valtonyc tendria deu dies per ingressar voluntàriament a la presó. Atès que cap dels tres delictes pels quals va ser sentenciat el raper contemplen una pena superior a dos anys de presó, la seva defensa pot sol·licitar la suspensió de la condemna, segons han informat fonts jurídiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.