Setmanari d'informació local - 138 anys

Constituït el Consell d'Infància i Família de les Illes Balears

19527

El Consell d'Infància i Família de les Balears s'ha constituït aquest dimarts i així, tal com han explicat des del Govern, s'han reactivat els òrgans de participació, consulta i diàleg entre les institucions i entitats implicades en matèria d'infància i famílies.

Segons han informat des de l'Executiu autonòmic, el nou consell modifica la composició de l'antic Consell d'Infància i Adolescència i assumeix les funcions de l'Observatori de suport a la família. D'aquesta manera, s'ha agrupat en un sol organisme les polítiques d'infància i família i s'aconsegueix, segons asseguren, «la màxima representació i participació».

El nou consell s'ha constituït per ser un espai de debat i cooperació entre les institucions i els diferents àmbits de la societat per respondre a la problemàtiques actuals i futures en matèria d'infància i família. Per això, s'han incorporat com a membres entitats i col·lectius que no tenien representació en anteriors òrgans. És el cas dels joves menors d'edat, que estrenen participació amb tres representants de l'alumnat en el Consell Escolar i un representant de cada espai participatiu que tenguin els consells. També s'ha augmentat la representació d'entitats i associacions respecte dels anteriors òrgans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.