Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten 43 al·legacions a la zonificació del lloguer turístic de Mallorca

19585

Un total de 43 al·legacions s’han presentat a la proposta de zonificació del Consell de Mallorca. D’aquestes, 27 són de particulars, 10 d’entitats, 3 d’empreses i també les dels grups de consellers del Partit Popular, de Ciudadanos i d’El Pi-Proposta per les Illes.

Entre les entitats que han presentat al·legacions es troben Aptur Balears, Fevitur, Terraferida, el GOB i la Federació Hotelera de Mallorca, entre d’altres.

Per altra banda, hi ha hagut 25 ajuntaments que han presentat informe amb propostes per a la zonificació del lloguer turístic de l’illa pel que respecta als seus municipis. La resta d’ajuntaments (27), no han presentat cap informe. Per tant, aquests s’entendran com a silenci administratiu positiu. Cal recordar que s’exceptua l’Ajuntament de Palma perquè redacta la seva pròpia zonificació.

A partir d’ara, l’equip redactor s’encarregarà d’analitzar les propostes i els informes per tal de respondre les peticions. Una vegada analitzades, s’haurà d’enviar la proposta de zonificació a la Comissió Balear de Medi Ambient que tendrà el termini d’un mes per emetre informe. Una cop finalitzats aquests tràmits, la proposta de zonificació haurà de ser aprovada, definitivament, al Ple del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.