Setmanari d'informació local - 138 anys

«No he rebut cap disculpa del conseller, ni del gerent de SFM, ni del cap de recursos humans»

El treballador de SFM amonestat afirma que «el fet d'amenaçar-me amb mesures disciplinàries degut al llaç groc, és molt greu per part de la direcció»

19631

dBalears ha tengut accés a unes declaracions del treballador de SFM amonestat per lluir un llaç groc i que va rebre una carta del gerent dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, Mateu Capellà, en la qual se l'adverteix, literalment, que «les simbologies tipus llaços, plaques... no formen part de la uniformitat reglamentària i obligatòria de l'empresa».

El treballador afirma que «el fet d'amenaçar-me amb mesures disciplinàries degut al llaç groc, és molt greu per part de la direcció de SFM; no cap a la meva persona, sinó cap als presos polítics de Catalunya».

El treballador també explica que és gestor d'estacions i que, a causa d'una greu malaltia, «no puc dur les sabates reglamentàries; he de portar calçat esportiu, i a més sense calcetins», tot i que recorda que «la carta que em varen enviar des de la gerència comença parlant de la meva indumentària només com a introducció, per acabar recriminant-me que porti el llaç groc, vertader objectiu de la missiva».

El treballador també informa que «si com he llegit a la premsa, només s'ha tractat d'un mal entès, no he rebut ni per part del conseller, ni del gerent de SFM, ni del cap de recursos humans, cap disculpa» i afirma que és conscient que «a partir d'ara s'exercirà un control més intens sobre la meva persona des de les categories superiors a la meva», però es referma en la seva actitud: «tornaria a protestar una i mil vegades per les injustícies que vivim en aquest moment històric».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.