Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS considera «impresentable» que Rajoy «oblidi» el 75% del descompte en els vols amb la península

19659

MÉS per Mallorca ha considerat impresentable que el Govern espanyol «oblidi el descompte del 75 per cent en els vols amb la Península» i ha acusat al Govern de Mariano Rajoy de presentar uns pressupostos «antisocials i recentralitzadors».

«Des del PP balear ens digueren que seria possible si hi havia nous pressupostos a l'Estat: o ens prenien el pèl o tornen a demostrar que no tenen cap influència a Madrid», ha assegurat la portaveu Bel BusquetsBusquets també ha recordat que «quan la senadora Catalina Soler deia 'les illes són meves' en el Senat, volia dir que eren seves per perjudicar-les».

Des de MÉS per Mallorca han criticat que l'Estat espanyol dediqui milers de milions al transport entre altres Comunitats i, en canvi, segueixi considerant als ciutadans de les Illes com a «ciutadans de segona». L'altre portaveu ecosobiranista Guillem Balboa també ha assenyalat que «l'increment més gran es produeix en el Ministeri de Defensa, un clar reflex de la ideologia de qui governa a Madrid».

Finalment, Balboa ha lamentat que en els comptes estatals «no es vegi una millora del finançament autonòmic que, al cap i a la fi, significa més diners per a educació, serveis socials i sanitat».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.