Setmanari d'informació local - 138 anys

Maó acollirà aquest diumenge la Festa de l'Esport

19697

El tinent de batle d'Esports de l'Ajuntament de Maó, Carlos Montes, ha presentat aquest dimecres la celebració de la Festa de l'Esport, que tendrà lloc aquest diumenge i que inclou la tercera edició de la carrera solidària 'Corre Mô'. Així mateix, Montes ha assenyalat que l'objectiu d'aquesta festa és «donar visibilitat a les entitats» i ha explicat que l'esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l'Obra Social 'la Caixa', la qual cosa permetrà «augmentar la repercussió i arribar a més racons de Maó i de Menorca», segons ha informat el Consistori en un comunicat.

El regidor també ha explicat que la recaptació de l'edició d'aquest any de la carrera es destinarà a l'entitat 'Menorca per a tots', una associació sense ànim de lucre que treballa amb l'objectiu d'augmentar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

La Festa de l'Esport tendrà lloc a les 13:00h, a la plaça de l’Esplanada i al carrer de ses Moreres. Aquest any, l'esdeveniment comptarà amb la participació d'una trentena d'entitats esportives, que es reuniran al centre de la ciutat per promocionar les seves activitats entre la ciutadania. D'altra banda, han explicat que la carrera s'iniciarà a les 10:00h a la plaça de l’Esplanada i consistirà en un recorregut tancat de cinc quilòmetres, al que es podran donar una o dues voltes. A més, es realitzarà una prova curta per a nens a les 11:30h.
Des de 'Menorca per a tots' han agraït el suport del Consistori i el caràcter solidari de l'esdeveniment. En aquesta línia, han explicat que gràcies a aquest tipus d'iniciatives l'associació pot donar el suport necessari a les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, a fi que puguin participar en activitats i carreres amb normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.