Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell impulsa la campanya 'Sortim a jugar!' per fomentar el joc en català

19761

El departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell ha posat en marxa la campanya 'Sortim a jugar!', que té com a objectiu principal apropar el joc en català a la població mallorquina.

En aquest sentit, la Direcció Insular de Política Lingüística ha preparat un estand amb tallers lúdics -jocs de taula, dinamització infantil i jocs tradicionals- que tendrà presència a diferents fires de les illes, segons ha informat aquest divendres la institució insular.

En concret, aquest cap de setmana els infants que visitin la Fira d'Andratx podran participar en les activitats lúdiques en llengua catalana a partir del dissabte de 14.00 hores a 19.00 hores i el diumenge, 8 d'abril, d'11.00 hores a 16.00 hores.

La inauguració oficial tendrà lloc aquest diumenge a les 12.15 hores i comptarà amb la participació del vicepresident i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; la directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre; i la batlessa d'Andratx, Katia Rouarch.

Finalment, des del Consell han destacat que amb aquesta campanya també es vol informar els pares i mares dels recursos lúdics disponibles en llengua catalana i donar a conèixer una oferta d'oci «alternativa i que fomenti les calors d'igualtat i respecte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.